Mijn klanten vertellen

Ik heb samen met Franzis het ontwerp bedacht. Met de trouwringen van mijn ouders en het toevoegen van eigen gekozen steen heb ik nu een unieke ring die ik ook ga dragen als trouwring. Franzis-Paula is een vakvrouw die prachtig werk levert!

Wendy, feb 2024

Mijn keuze voor Franzis heeft heel goed uitgepakt. Fantastische ideeën voor de sieraden van mijn ouders. Goed overleg omtrent de uitvoering. Als heel fijn ervaren. Heb nu sieraden waar ik erg blij mee ben. De kleindochters van mijn moeder hebben ook zelf ideeën aangedragen voor een sieraad. Ook zij zijn in overleg met Franzis tot mooie sieraden gekomen. Wij zijn alle drie heel tevreden en dragen onze sieraden graag. Heel erg blij mee.

Bedankt Franzis voor het meedenken met ons. Ook namens de kleindochters van mijn moeder.

Jantina, dec 2023

Hai, Franzis,

Ik word steeds blijer met de ring! Het past zo goed, qua kleur en vorm. Heel veel dank.

Heleen, juni 2023

Franzis-Paula heeft voor mij zowel nieuwe sieraden gemaakt als ook oude sieraden opnieuw draagbaar verwerkt.

Ik vind het fijn dat Franzis zo goed luistert naar mijn nog niet heldere ideeën en dat zij deze vertaalt naar concrete mooie producten. Het is echt een gezamenlijk proces.

Sylvia, januari 2023

Van de ring van mijn overleden moeder maakte Franzis-Paula een mooie broche die ik met veel plezier zal dragen. In prettig verlopen, gezamelijk overleg is het ontwerp tot stand gekomen; de uitvoering is van een vakvrouw, het resultaat daardoor prachtig!

Wilma, december 2022

Met gevoel voor élégance en uitmuntende vakmanschap laat Franzis-Paula haar materialen tot leven komen. Uniek in het noorden van Nederland, een edelsmid die zulk prachtige sieraden maakt.

Andries, december 2022

Franzis-Paula heeft van mijn familiegoud een prachtige ring en dasspeld gemaakt. De ring draag ik met veel plezier en krijg regelmatig reacties erop dat ze het zo’n mooie ring vinden. De dasspeld is erg goed ontvangen en mijn broer vond hem prachtig en draagt hem met trots.

De samenwerking in hoe het ontwerp tot stand is gekomen heb ik als heel prettig ervaren. Franzis-Paula dacht mee aan te ontwerp en deed hierin voor mij waardevolle voorstellen die aan het ontwerp toegevoegd konden worden. Ik ben heel tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Heleen, februari 2022

Toen mijn moeder lang geleden toe was om haar juwelendoosje te verdelen tussen haar dochters en wij het doosje opende, zaten er oorbellen in zonder bel, ringen zonder steen en horloges die al eeuwen stilstonden…Dit wilde ik anders doen met onze dochters en inmiddels schoondochter. Ook ik had een verzameling aan oud goud in mijn juwelenkistje en waarom zolang wachten als ze er nu al van kunnen genieten!

Dus een afspraak gemaakt met Franzis, het goud met veel herinneringen laten smelten en de meiden maakten hun wensen kenbaar.

Onze jongste dochter is ontzettend blij met haar ring, onze schoondochter met fantastische oorbellen en onze oudste dochter wacht vol vertrouwen op haar armband. Dank Franzis voor het meedenken, ideeën aandragen en het maken van prachtige nieuwe sieraden met mooie herinneringen!

Gertruud, december 2021

  Ik leerde Franzis kennen als bevlogen docent edelsmeden Bij VRIJDAG. Toen wij voor onze budget bruiloft trouwringen uit de familie wilden laten vermaken naar onze wensen was zij de eerst goudsmid aan wie ik dacht. Franzis noteerde zorgvuldig wat wij wilden, dacht met ons mee en was oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Zeer goede service. We mochten meerdere keren terugkomen als een ring toch niet helemaal lekker zat. Uiteindelijk twee blije klanten met mooie maar gelukkig ook betaalbare ringen! Dankjewel Franzis!

Johan & Mariëlle, oktober 2021

Onlangs heb ik van geërfde sieraden een nieuwe moderne ketting en ring laten maken bij Franzis. De stijl en de vormgeving van Franzis spreken mij erg aan. Tijdens de ontwerpfase was zij flexibel en kwam met nieuwe ideeën die goed aansloten bij mijn wensen. Ik ben verguld met het resultaat en enthousiast over de prettige creatieve samenwerking.

Arlette, mei 2021

Waar vakmanschap en kunstzinnigheid samenkomen ontstaan mooie dingen. De ringen die Franzis-Paula voor ons opnieuw heeft vormgegeven zijn daarvan een gloedvol bewijs. Wij vonden het een mooi idee om het verleden en het heden samen te voegen in een nieuw te maken sieraad. Franzis-Paula heeft wat dat betreft heel goed naar onze wensen geluisterd, met ons meegedacht en ons verrast met een prachtig resultaat.

Els & Willem, mei 2021

  Na het overlijden van mijn vader heeft mijn moeder mij zijn ring gegeven om er iets moois van te laten maken. De aanstaande geboorte van mijn eerste dochter bracht me bij Franzis-Paula. In de lijn met de traditie van mijn schoonouders wilde ik mijn vriendin geboortegoud cadeau doen. Ik zocht iemand die mij kon helpen om mijn vage ideeën om te zetten in een mooie ring, ik had geen idee wat wel en niet mogelijk was.

Franzis-Paula heeft mij op een prettige en doeltreffende manier geholpen: met een kop thee in het atelier in Haren heeft ze geluisterd naar mijn verhaal en door de juiste vragen te stellen en voorbeelden te laten zien kwam ik vlot tot het ontwerp voor de nieuwe ring. De communicatie liep soepel en de ring was nog voor de geboorte klaar!

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. De nieuwe ring laat de herinnering aan mijn ouders voortleven in een nieuwe erfstuk voor de familie.

Remmert, december 2020

  Ik wilde van de gouden trouwringen van mijn ouders in combinatie met zilver een dubbele ring laten maken. Hiervoor was ik op zoek naar een edelsmid die mijn idee kon uitvoeren. Via via kwam ik bij Franzis terecht. Al in het eerste gesprek had ik er vertrouwen in dat zij mijn idee goed begreep. En wat ik erg prettig vond is het samen werken naar een mooi eindresultaat. De ring voldoet nu helemaal aan mijn wensen. Hiermee heb ik een eigentijdse sieraad met een mooie herinnering aan mijn ouders.

Alie, oktober 2020

  Voor de 16de verjaardag van mijn oudste dochter wilde ik de trouwring, die ze erfde van haar opa, laten omvormen tot een ring die precies bij haar zou passen. Zo zou zij de herinnering aan haar opa voor altijd bij zich kunnen dragen. Mijn eerste afspraak met Franzis-Paula was kort, maar krachtig. Ik had een idee en zij sloot daar direct op aan met haar daadkrachtige creatieve blik. Een week later was ik er weer: Franzis-Paula had de basis klaar en vroeg me nog één keer mee te denken. Ook nu waren wij snel klaar omdat Franzis-Paula met mijn eerste wens al genoeg informatie had om de ring perfect te maken. Binnen drie weken tijd is de trouwring van mijn vader gemaakt tot een perfect passende herinnering voor mijn dochter. Mijn grootste uitdaging is nu te wachten tot het moment dat zij de ring cadeau krijgt op haar verjaardag. Franzis-Paula, dank voor snelle service, het meedenken en het creëren van een sieraad dat oneindig en liefdevol gedragen zal worden.

Janinne, augustus 2020

  Door creativiteit, vakmanschap en vooral ook persoonlijke begeleiding van Franzis, is het maken van een prachtige ring voor ons een bijzonder proces geworden. Intuïtief aanvoelen en betrokkenheid leidde tot verrassing, verwondering en aan de andere kant ook tot enthousiaste herkenning alsof ze onze gedachten gelezen had. We kijken er met veel plezier op terug en genieten van het resultaat.

Anneke, juli 2020

 

  Voor mijn 18e verjaardag heb ik van mijn ouders een bijzonder cadeau gekregen. Het oude goud, trouwringen van vorige generatieslag al jaren in de kast. Mijn vader kwam met het idee om dit oude goud een nieuw leven te geven. Met mijn ideeën en Franzis haar creativiteit en vakmanschap zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Het resultaat is zelfs mooier dan ik mij had kunnen voorstellen. Wat ik zo bijzonder vind, is dat zowel mijn wensen als haar stijl er in verwerkt zitten. 

Barbara

   Ik wilde al een tijdje van een aantal oude trouwringen ( van mijn grootouders, ouders en van mezelf) een nieuw sieraad laten maken. Via via ben ik bij Franzis terecht gekomen en met haar in gesprek gegaan en zijn we tot een mooi ontwerp gekomen en is ze voor me aan de slag gegaan. Ik ben heel blij met het resultaat: een ring die voor mij staat voor het verleden, heden en de toekomst. 

Wilma

   Franzis is een super begaafde en creatieve juwelenmaakster. Zij maakt ook juwelen in opdracht, waarbij ze samen met de klant, in dit geval was ik dat, nauwgezet luistert naar je wensen. Ik draag het sieraad dat ze maakte ter herinnering aan mijn schoonvader vaak en met veel plezier!

Alice

  Franzis is een edelsmid die haar vak verstaat. Zij weet zich goed te verplaatsen in de wensen van haar klanten en kan deze omzetten in een mooi sieraad! Naast dat ik -en mijn dochters- sieraden van haar hebben die zij heeft ontworpen, dragen wij enkele sieraden van mijn moeder en grootmoeder die Franzis een eigentijdse look heeft gegeven.

Anet

 

  Ik ben heel blij met de sieraden die ik bij Franzis-Paula heb uitgekozen. Haar persoonlijke advies over kleuren, vorm en lengte van de kettingen waardeer ik zeer. Zij is een echte vakvrouw en heeft een goede kijk op wat bij iemand past. Het is heel prettig om met haar samen te werken; ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Gerda


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? neem dan contact op via mail of telefoon.