Mijn klanten vertellen

   Voor mijn 18e verjaardag heb ik van mijn ouders een bijzonder cadeau gekregen. Het oude goud, trouwringen van vorige generatieslag al jaren in de kast. Mijn vader kwam met het idee om dit oude goud een nieuw leven te geven. 

Met mijn ideeën en Franzis haar creativiteit en vakmanschap zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Het resultaat is zelfs mooier dan ik mij had kunnen voorstellen. Wat ik zo bijzonder vind, is dat zowel mijn wensen als haar stijl er in verwerkt zitten. 

Barbara

 

   Ik wilde al een tijdje van een aantal oude trouwringen ( van mijn grootouders, ouders en van mezelf) een nieuw sieraad laten maken. Via via ben ik bij Franzis terecht gekomen en met haar in gesprek gegaan en zijn we tot een mooi ontwerp gekomen en is ze voor me aan de slag gegaan. Ik ben heel blij met het resultaat: een ring die voor mij staat voor het verleden, heden en de toekomst. 

Wilma

 

   Franzis is een super begaafde en creatieve juwelenmaakster. Zij maakt ook juwelen in opdracht, waarbij ze samen met de klant, in dit geval was ik dat, nauwgezet luistert naar je wensen. Ik draag het sieraad dat ze maakte ter herinnering aan mijn schoonvader vaak en met veel plezier!

Alice

 

   Franzis is een edelsmid die haar vak verstaat. Zij weet zich goed te verplaatsen in de wensen van haar klanten en kan deze omzetten in een mooi sieraad! Naast dat ik -en mijn dochters- sieraden van haar hebben die zij heeft ontworpen, dragen wij enkele sieraden van mijn moeder en grootmoeder die Franzis een eigentijdse look heeft gegeven.

Anet

 

   Ik ben heel blij met de sieraden die ik bij Franzis-Paula heb uitgekozen. Haar persoonlijke advies over kleuren, vorm en lengte van de kettingen waardeer ik zeer. Zij is een echte vakvrouw en heeft een goede kijk op wat bij iemand past. Het is heel prettig om met haar samen te werken; ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Gerda


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? neem dan contact op via mail of telefoon.